top of page
Parroquia de Sant Pau Mataró

SANT PAU

PASTORAL DEL MALALT

Tenim present la pastoral dels malalts, hi ha malalts de la nostra demarcació que reben la comunió a casa de forma assidua.

La nostra parròquia participa dues vegades a l'any a la peregrinació amb malalts a Lourdes.

Si tens una persona malalta a casa, o coneixes algú que penses podria ajudar-la la nostra visita, o rebre els sagraments, no dubtis en fer-nos-ho saber. Així mateix si saps d'alguna persona que estigui a l'hospital i pugui convenir-li atenció espiritual, o bé l'adreçarem al personal de Pastoral de la salut del centre on està ingressada, o nosaltres mateixos farem per atendre-la, segons les nostres possibilitats de personal.

També acompanyem la Residencia d'Avis El Mirador que rau a la nostra zona parroquial, oferint-los la Liturgia de la Paraula amb Comunió totes les setmanes, l'Eucaristia en els temps forts i la Unció els malats. Per Nadal un grup de petits i grans de la parròquia els visitem amb una cantada de nadales, tots plegats ens ho passem força bé.

Si tens ganes de col·laborar en la visita als malalts, de participar a la cantada de nadales, o de peregrinar a Lourdes amb els malalts, possat en contacte amb nosaltres.

bottom of page