top of page
Parroquia de Sant Pau Mataró

SANT  SIMÓ

ERMITA DE SANT SIMÓ MATARÓ

Benvinguts a l'Ermita de Sant Simó de Mataró, aquesta pàgina vol ser una breu presentació de la nostra realitat.

Les informacions que us oferim són les bàsiques, si us cal saber més podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Desitgem que aquesta visita a la realitat que conforma la nostra parròquia en les dues vessants l'Esgésia de Sant Pau Apòstol i l'Ermita de Sant Simó Apòstol, us sigui motiu per saber-nos proper els uns als altres. En el goig del Crist.

Agermanades com a Parròquia de Sant Simó i Sant Pau, formen una sola realitat amb consell pastoral i d'economia parroquials conjunts, mantenint una certa autonomia cadascuna, donada la seva particular identitat: autòctona la primera, immigrat la segona.

Sóm conscients de que vivim en dos espais de Mataró diversos i diferenciats, malgrat tot, acollim el repte amb la confiança de qui sap on vol anar: mostrar a tots el rostre del Crist, procurant ser propers als homes i dones del nostre temps, acollint-los, respectant les seves creences, llengua, étnia i realitat social, oferint el millor que tenim, la fe amb esperança i la fraternitat.

Com a Església volem ser una comunitat oberta al buf de l'Esperit, capça de saber llegir els signes dels temps, per donar respostes cristianes i concretes a les situacions humanes i socials en que vivim i ens movem, volem ser una comunitat re-concialiadora i dialogant.

Gràcies per acompanyar-nos!

Enllaços d'interes:

Festes Sant Simó

Cáritas Interparroquial Mataró

Confraria Coronació d'Espines

Setmana Santa Mataró

Arxidiòcesi de Barcelona

La Santa Seu

© 2022 Parròquia de Sant Simó i Sant Pau. Mataró

bottom of page